Remus F.P.M. Aussen Muziekproducties

Muziek!

Diona Fox & her Ragdolls, maakt (uit de pers:) "Nachtclubmuziek, maar dan van het soort dat de aandacht vasthoudt!" 'Amy Winehouse meets Django Reinhardt meets Jamiroquai', en vooral eigen nummers. CD is  te koop, en net als de nieuwe nummers ook op Spotify, Youtube en de lossless audiodiensten!   

...En sinds kort speel ik ook bij de SuperStar Coverband! Een ploeg jonge maar ervaren 'party people' die show maken met alles tussen 1970 en 20nu!  Feest!

Bassen!

Eigenlijk heb ik zo ongeveer alle basgeluiden die er bestaan. een Jazzbassfretless, akoestisch, een Moog, elektrische en een 'gewone' contrabas, Danelectro, Airline, Gibson... En daarnaast een marimbula, tuba (beide te horen op Michel Ebben's CD 'Inertia') basharmonica, chapman stick, guitarron, een zelfgebouwde basbanjo, Vox Humana bouwde twee bijzondere modulaire bassen (met verwisselbare pickups), en eigenlijk kan ik daar al alles mee...   Thuis staan er overigens niet zo veel. Mijn meeste bassen staan in een kluis bij een bank, vanwege de constante vochtigheidsgraad. Versterking? diverse buizen en transistor-amps, een powered Kemper, en vooral... speakerkasten van het Nederlandse Acoustic Alignment (B-118+B-128). Klein, licht, volledig compromisloos qua sound. Dus kun je met de Kemper ook gewoon allerlei kastprofielen gebruiken...    

En verder...

...geef ik basgitaarles bij Zang- en Muziekcentrum Vlaardingen (aanmelden kan!),  schrijf ik voor kwartaalblad 'De Bassist'

speel ik af en toe mee/val ik in bij Out of Control, Red Charmaine, en Let's Be Gipsies, schuif ik aan bij sessies en maak ik deel uit van een collectief van studiomuzikanten. Coaching, invallen en/of meewerken bij/aan een kortlopend project doe ik, ondanks een lekker drukke agenda, ook nog steeds. Een bas hongert altijd naar nieuw! O, enne... wie geeft me een reden om flink te gaan oefenen op m'n tuba en mandoline...?